Dakhous

2005-10-19
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 20m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • - 1 blik gehakte tomaten
    - 6 knoflook teentjes
    - 1 tlp tomatenpuree
    - 1 kop water
    - 1/2 schepje zout
    - 1/4 schepje zwarte peper
    - 1/4 schepje curry, of hindoe kerrie masala.

Werkwijze

Stap1

Met een staafmixer maak de tomaten in blik helemaal fijn.

Dan in een klein pannetje bak je in wat olie de knoflook tot het licht gekleurd is, niet bruin!

Doe dan het water de tomaten en tomaten puree erbij laat even koken zet op laag vuur en doe de kruiden en het zout erbij, je kan er ook wat sambal in doen of een heet pepertje.

Laat het dan doorkoken 15 min.

Klaar!

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4.3 / 5)

4.3 5 4
Beoordeel dit recept

4 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Roomsaus - Zo maak je zelf heel makkelijk je eigen roomsaus

    Roomsaus – Zo maak je zelf heel makkelijk je eigen roomsaus

  • Kip madras koken zonder pakjes en zakjes

    Kip madras koken zonder pakjes en zakjes

  • Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

    Gembersaus

  • Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

    Magosalsa

  • Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

    Koriander pesto

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (3)

  1. Geplaatst door sihamkleuter aan 20-10-2005

    leuk echte arabische recepten!!!!

  2. Geplaatst door esmaatje aan 12-03-2006

    ziet er lekker uit! mm

  3. Geplaatst door Amifati aan 28-07-2010

    bij wat kun je het opdienen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.