Ingrediënten
- 2 rode uien in ringen,
3 teentjes knoflook,
4 wortels,
4 stronken prei,
ongeveer 150 gr. (diepvries) sperziebonen
en 100 gr. (diepvries) erwten.
cajunkruiden,
gemberwater,
surinaamse marinade. (potje van het merk Swiet Motto)
200 gr. taugé.
250 gr. tofu in blokjes en gemarineerd in shoyu.
Werkwijze
Stap1
uien en knoflook fruiten, 2 theelepels cajunkruiden toevoegen, wortels en prei paar minuten meefruiten, sperziebonen en erwten toevoegen, halve liter gemberwater erbij aan de kook brengen, 2 eetlepels surinaamse marinade erbij en zachtjes laten pruttelen tot het gaar is. Aan het eind de tauge erbij voegen en zout en peper naar smaak. De groentemix kan zo met rijst gegeten worden, maar kan ook in een tortillawrap, paar minuten in de oven en dan serveren met een sausje van (griekse) yoghurt, munt en knoflook.