Ingrediënten
- *1 kilo bloem
*1 pakje custard puding
*1 glas olie
*1 glas suiker
*1 glas melk
*1 kom boter
*2 bakpoeder
*2 vanille suiker
*500 gram amandelen geschild gebakken gemallen.
*1 blikje friesevlag melk
* melkchocolade en witte
Werkwijze
Stap1
(friesevlag melk, 1 uur laten koken apart legen voor later)
suiker en boter samen kneden, vanille suiker, olie, melk, bakpoeder, custard puding, bloem amandelen.alles samen goed kneden.
uitrollen en vormpjes uit steken,
in de oven bakken, als ze een mooie kleurtje krijgen uit de oven halen.
laten afkoelen dan twee dezelfde koekjes pakken de ene helft met caramel smeren (friesevlag melk blikje )
dan de twee koekjes aan elkaar plakken dan door
melk chocolade dopen (bruin of wit ) op aleminium folie leggen zo ga je door tot je alles hebt gedaan
dan als laatst versieren met chocolade
stel je doopt de koekje door bruin choocolade dan versier je ze met witte chocolade.
dan kan je ze in papier vormpjes leggen als je wil