Custard koekjes

2005-11-19
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • *1 kilo bloem
    *1 pakje custard puding
    *1 glas olie
    *1 glas suiker
    *1 glas melk
    *1 kom boter
    *2 bakpoeder
    *2 vanille suiker
    *500 gram amandelen geschild gebakken gemallen.
    *1 blikje friesevlag melk
    * melkchocolade en witte

Werkwijze

Stap1

(friesevlag melk, 1 uur laten koken apart legen voor later)

suiker en boter samen kneden, vanille suiker, olie, melk, bakpoeder, custard puding, bloem amandelen.alles samen goed kneden.

uitrollen en vormpjes uit steken,

in de oven bakken, als ze een mooie kleurtje krijgen uit de oven halen.

laten afkoelen dan twee dezelfde koekjes pakken de ene helft met caramel smeren (friesevlag melk blikje )

dan de twee koekjes aan elkaar plakken dan door

melk chocolade dopen (bruin of wit ) op aleminium folie leggen zo ga je door tot je alles hebt gedaan

dan als laatst versieren met chocolade

stel je doopt de koekje door bruin choocolade dan versier je ze met witte chocolade.

dan kan je ze in papier vormpjes leggen als je wil

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4.3 / 5)

4.3 5 4
Beoordeel dit recept

4 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Marokkaanse Briwat met amandelen en honing, geserveerd op een schaal met 'Tajine.nl' als decoratie.

    Marokkaanse Briwat met Amandelen

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reactie (1)

  1. Geplaatst door ouissal aan 24-11-2005

    deze resept is van ouissal van die dubelle custard koekjes.

Plaats een reactie

  • Facebook reacties
  • Site reacties (1)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.