Tajine.NL – Marokkaanse recepten

Coquillage gevuld met vis

Coquillage gevuld met vis

Ingrediënten

Werkwijze

Stap1

Kook wat water. Zodra het goed borreld gooi je er een dessert lepel zout in en de vis filet. Kook dit heel kort 3 min ongeveer, de vis moet beetgaar worden.

Haal de vis uit het water en laat deze uitlekken. Vervolgens snij je er kleine stukjes van en doe je dit in een kom. Doe daar bij: - garnalen - geperste knoflook - zout - peper, gember - peterselie En roer dit.

Vervolgens doe je in een steelpan de melk, de maizena, de nootmuskaat en een theelepel zout. En laat de melk koken en blijf dit goed roeren. De massa moet er als vla uitzien, dus vloeibaar maar wel dik papje. Als dit niet zo is dan moet je er weer maizena bij doen en goed roeren zodat je geen klontjes krijgt.

Dan haal je dit van het fornuis en gooi je er de vis massa in.

Doe dit in de coquillage (schelpen) en strooi er geraspte kaas over. Dit geheel in een de oven op 200 graden ongeveer 10.

Dit kun je als voorgerecht maken maar ook als tussendoortje als je visite hebt. De schelpen kun je kopen bij een groothandel, als macro of bij de xenos, daar heb ik ze wel eens gezien. Mischien bij een Chinese toko ook. Succes!!

Mobiele versie afsluiten