Ingrediënten
- 165 gr bloem
Halve tl bakpoeder
100 gr suiker
75 gr bruine basterdsuiker
1 ei
1 zakje vanillesuiker
Snufje zout
125 gr boter
100 gr gehakte pure chocolade
Werkwijze
Stap1
Mix de boter met de suiker licht en schuimig. Voeg het ei toe en mix erdoor. Meng bloem met bakpoeder en zeef het boven de rest. Mix het erdoor tot een deeg dat plakkerig is. Schep de chocoladestukjes erdoor. Bedek een bakplaat met bakpapier en schep met twee eetlepels hoopjes deeg op de bakplaat, laat wel genoeg tussenruimte open want ze lopen uit
Bak ze in een voorverwarmde oven van 175 graden 10-15 minuten tot ze bruin zijn. Ze zijn dan dik en zacht. Laat ze op de bakplaat 5 minuutjes afkoelen (dan worden ze harder) en daarna verder laten afkoelen op een rooster.
LET OP DE TUSSENRUIMTE ANDERS KRIJG JE EEN GROTE MASSA!!