Chocoladeslagroomtaart
2006-01-05- Vaardigheidsniveau: Simpel
- Toevoegen aan favorieten
Ingrediënten
- chocoladebiscuites ( kan je bij de Turkse winkel)
4 bekers slagroom
1 vanillesuiker
3 eetlepels suiker
1 hazelnoot chocoladereep
Werkwijze
Stap1
je klopt de slagroom samen met de vanillesuiker en de gewone suiker tot het stevig is
daarna pak je en schaal en doe je een laag van de slagroom en dan een laagje biscuites erop en dan weer slagroom enzovoort tot de schaal vol is
de reep chocolde moet je malen en daarna strooien op de bovenste laag slagroom en dan een uur of 6 in de koelkast en klaar is je chocoladetaart
is vooral heel lekker voor kinderen
Gemiddelde waardering
(4.3 / 5)
4 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Geplaatst door Marisah aan 05-01-2006
Wat voor schaal bedoel je enne… moet je die chocoladekoekjes verkruimelen?
Geplaatst door Elamira aan 05-01-2006
Wat is dit een leuke site zeg! En zo veel keus. Wow.
Anyway, ik ken een andere variant hiervan. En volgens mij kun je zo’n doorzichtige ovenschaal gebruiken. Groetjes.
Geplaatst door Rzinia aan 05-01-2006
als je het uit de schaal op tilt, zakt ie niet in omdat de bodem slagroom is?
Geplaatst door tatouania25 aan 07-01-2006
je hoeft de koekjer niet te verkruimelen gewoon in lagen leggen zoals je zeg maar doet met lasagne bladen
je kan een gewone vierkante lasagneschaal gebruiken
en de taart zakt niet inelkaar het is zeg maar net een lasagne want je moet de slagroom stijf kloppen hoeft niet persee te stijf
Geplaatst door Rzinia aan 09-01-2006
dank je voor je antwoord 🙂
Geplaatst door Asia aan 12-06-2006
he vraagje? kan je het beste niet eerst beginnen met een laag koekjes, dan slagroom, of maakt dat niet veel uit?
Geplaatst door wafaa aan 15-08-2006
of kun je ook beginnen met een bodem kruimeldeeg die je niet hoeft te bakken? (gemaakt van lange vingers) x
Geplaatst door tatouania25 aan 29-08-2006
Het maakt niet echt uir met watje begint, maar het voordeel van met slagroom beginnen is dat de onderkant dan niet zo makkelijk uit elkaar valt.
Wafaa, je kan het uitproberen, ik maak het altijd met die chocoladebiscuits
Geplaatst door tatouania25 aan 29-08-2006
Sorry voor de late reacties, maar ben heel lang niet op deze site geweest.