Chocoladefekkas, chocoladekoekjes zonder bakken. Voor deze heerlijke koekjes heb je geen oven nodig dus dat is lekker simpel.
Ingrediënten
- Ingrediënten:
- - 250 gram in een droge pan gegrillde pinda's (grof gehakt);
- - 250 gram biscuits (gemalen);
- - 60 gram cacaopoeder;
- - 125 gram honing;
- - 500 gram pure chocolade (gesmolten au bain marie);
- - 125 gram roomboter (gesmolten);
- - 1 ei (losgeklopt).
Werkwijze
Stap1
Hoe maak je het:
Vermeng alle ingrediënten goed met elkaar;
Stap2
Vorm lange "worsten" van het mengsel en rol die in plasticfolie;
Stap3
Leg de "worsten"in de koelkast om op te stijven;
Stap4
Snijdt ze voor het serveren in plakken van 1 cm dik en leg die op een mooie serveerschaal.
Lekker als onderdeel van een Theetafel met meerdere soorten koekjes en Marokkaanse mintthee.