Ingrediënten
- Deeg
- 300 gram meel
- 2 eetlepels cacao poeder
- 2 eieren
- 200 gram gesmolten boter
- 137 gram hazelnoten (niet gebakken)
- 85 gram suiker.
Glazuur
- 2 melkchocolade repen van Verkade
- +/- 10 gram fijngemaakte hazelnoten
Werkwijze
Stap1
Mix de meel met de cacao poeder, hazelnoten (Deze eerst fijnhakken, hoeft niet super klein te zijn bewaar ong. 10 gram voor het glazuur) en suiker voor je er de boter en eieren aan toevoegt.
Dan voeg je de gesmolten boter en eieren aan het mengsel toe
Dit kneed je heel goed door elkaar tot een goed samenhangend deeg.
Dan vorm je er maantjes van en deze leg je op met bloem bestuift bakpapier of op de bakplaat zelf.
Deze bak je voor +/- 10 minuten (Kan ook iets langer zijn) in een 180 graden voorverwarmde oven.
Als deze klaar zijn dan laat je ze even afkoelen voor je ze in de gesmolten chocolade dompelt en ze met de fijngemaakte hazelnoten bestrooid.