Chocolade amandel koekjes

2008-10-04
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 1:30 u
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 3 eiwitten
    250 gram poedersuiker
    1 theelepel citroensap
    snufje zout
    150 gram geraspte chocolade
    100 gram gemalen hazelnoot
    100 gram gemalen amandelen
    20-25 cakevormpapier

Werkwijze

Stap1

Verwarm je oven op 130C.

Mix de eiwitten met de mixer net als sneeuw.En mix de rest van de benodigheden toe.

Met behulp van twee theelepels verdeel je de mix in de cakevorms. Bak ze 40-45 minuten.

Haal de cakejes uit de cakevorms als ze lauw zijn.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(5 / 5)

5 5 4
Beoordeel dit recept

4 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

    Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

  • Marokkaanse Briwat be louz - Amandeldriehoekjes

    Marokkaanse Briwat be louz – Amandeldriehoekjes

  • Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

    Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (3)

  1. Geplaatst door Ouafa O aan 17-10-2008

    Hmm.. Die zal ik zeker uitproberen 🙂

    Thnx.

  2. Geplaatst door nonari aan 23-10-2008

    moeten de cakjes na het bakken hard of zacht zijn

  3. Geplaatst door sadiye aan 23-10-2008

    ze zijn wel een beetje hard

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.