Het recept van chococake gevuld met slagroom. Lekkere cake gemaakt van meel, cacao en slagroom waardoor deze heerlijk luchtig wordt. Lekker als dessert of gebak. Hier maak je iedereen blij mee.
Ingrediënten
- - 4 eieren
- - 100 gr cacao
- - 50 gr suiker
- - een zakje klopfix
- - 2 vanillesuiker
- - 100 ml melk
- - 150 gr gesmolten boter
- - zelfrijzend bakmeel (heb ik niet gewogen, gewoon op gevoel tot je een mooi cake beslag krijgt.)
- - optioneel: mascarpone
Werkwijze
Stap1
Bakken op 180 graden gedurende 30 min, bakvorm 26 cm. Na bakken, laten afkoelen,
Stap2
Slagroom stijfkloppen met een zakje klopfix en een zakje vanillesuiker ( eventueel mengen met mascarpone na het stijfkloppen)
Stap3
Taart doormidden snijden en vullen.
Bedekken met 200 gr gesmolten melkchocolade en 100 gr witte chocolade.