Tajine.NL – Marokkaanse recepten

Choco cocos cake

Ingrediënten

Werkwijze

Stap1

Doe in een kom de eieren, vanille suiker en de suiker. Mix dit zeker 10 minuten lang. Voeg vervolgens de boter en de olie eraan toe en mix dit weer. Vervolgens voeg je de melk er ook aan toe. Tenslotte voeg je de cacaopoeder en het zakje bakpoeder eraan toe en dit mixen. En als laatste de bloem er doorheen mixen.

Stap2

Bekleed je bakvorm en doe je cakebeslag erin. Doe in een aparte kom de eieren, kokos en de suiker en mix dit. Doe dit in een spuitzak en spuit dit op je cakebeslag. Dit stop je in een voorverwarmde oven voor ong. 30 minuten op 180 graden!

Stap3

Ondertussen kook je de suiker met het water en als de cake uit de oven komt erover heen doen en strooi er kokos overheen! Laat dit goed afkoelen! Bsaha wa raha.

Mobiele versie afsluiten