Chinese kool met komijn
2006-07-13- Vaardigheidsniveau: Simpel
- Toevoegen aan favorieten
Ingrediënten
- 1 flinke chinese kool
1 grote rode en grote 1 gele paprika
1 grote gesneden ui of 2 normale uien gesneden
olijfolie extra virgine
mespunt saffraan
fikse theelepel komijn (met een bergje erop)
1 afgestreken eetlepel korianderzaad uit de vijzel
zout en peper
Werkwijze
Stap1
De gesneden uien apart in een koekenpannetje glazig bakken.
De chinese kool fijnsnijden, de paprika's schoonmaken en in blokjes snijden en samen in een wok bakken in de olijfolie (kan ook in oosterste wokolie). De saffraan toevoegen.
Alles bakken tot het zacht is. Dan de gebakken uien, komijn, koriander, peper en zout erdoor roeren.
Smakelijk eten!
Lekker met gegrilde kip, marokkaans brood en een groene salade.
Gemiddelde waardering
(5 / 5)
1 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Geplaatst door habaatje aan 21-08-2008
liefste met foto