Chinese kool met komijn

2006-07-13
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 1 flinke chinese kool
    1 grote rode en grote 1 gele paprika
    1 grote gesneden ui of 2 normale uien gesneden
    olijfolie extra virgine
    mespunt saffraan
    fikse theelepel komijn (met een bergje erop)
    1 afgestreken eetlepel korianderzaad uit de vijzel
    zout en peper

Werkwijze

Stap1

De gesneden uien apart in een koekenpannetje glazig bakken.

De chinese kool fijnsnijden, de paprika's schoonmaken en in blokjes snijden en samen in een wok bakken in de olijfolie (kan ook in oosterste wokolie). De saffraan toevoegen.

Alles bakken tot het zacht is. Dan de gebakken uien, komijn, koriander, peper en zout erdoor roeren.

Smakelijk eten!

Lekker met gegrilde kip, marokkaans brood en een groene salade.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(5 / 5)

5 5 1
Beoordeel dit recept

1 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

    Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

  • Kumpir van zoete aardappel

    Kumpir van zoete aardappel

  • Kaas-uien broodjes

    Kaas-uien broodjes

  • Knoopbroodjes met peterselie en knoflook

    Knoopbroodjes met peterselie en knoflook

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reactie (1)

  1. Geplaatst door habaatje aan 21-08-2008

    liefste met foto

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.