Chemia

2006-09-25
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 4 eieren
    1 kleine kom smida (groffe)
    1 kleine kom amandelen (ongepeld)
    1 kleine kom olie
    1/4 kleine kom suiker
    theelepel kaneel
    honing met mazhar
    zakje bakpoeder

Werkwijze

Stap1

de amadelen grof malen, alles mengen (behalve de honing en mazhar) en daarna in een bakvorm doen en dan 30 min in de oven, 200 graden.

Maak nu een saus van honing, mazhar en evt. sinaasappelsap in een pannetje en giet dit bij de cake (nog in de bakvorm). Wacht tot de saus is opgenomen en tot de cake is afgekoeld, daarna kun je 'm snijden.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.7 / 5)

3.7 5 14
Beoordeel dit recept

14 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Authentieke Marokkaanse visbestilla

    Marokkaanse Visbestilla

  • Vers en zacht stokbrood met zonnebloempitten en zwarte komijn

    Stokbrood vers en zacht met zonnebloempitten en zwarte komijn

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

  • Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

    Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (13)

  1. Geplaatst door miss france aan 25-09-2006

    ja dat is mijn recept 🙂
    hij staat er ook op

  2. Geplaatst door libeluli aan 27-09-2006

    salam dames, kan het ipv rozenwater ook met oranjebloesemwater??? zou iemand mij kunnen antwoorden pleaseeee, t ziet er heerlijk uit!!

    feliz ramadan

    libeluli

  3. Geplaatst door libeluli aan 27-09-2006

    ps, hoeveel honing ongeveer, 1 kommetje ook? en hoeveel theelepels mazar of oranjebloesemwater (als ik die dus kan gebruiken)?????????

  4. Geplaatst door sihamkleuter aan 27-09-2006

    hoi lilebuli. oranjesbloesmwater smaakt toch bijn ahetzelfde? volgens mij kan je dat best gebruiken

  5. Geplaatst door libeluli aan 27-09-2006

    dankjewel lieve sihamkleuter!! dat is eensnel antwoord!! idd internetverslavend!! x libeluli

  6. Geplaatst door ellouisa aan 27-09-2006

    heerlijk ziet t eruit!!

  7. Geplaatst door Marisah aan 28-09-2006

    ik heb ‘m gestolen van Miss France… aan haar all the credits!

  8. Geplaatst door ellouisa aan 28-09-2006

    hihi okee aan allebei dan 😉

  9. Geplaatst door miss france aan 28-09-2006

    hhahah nee hoor marisah, de eer is aan jou :kus:

  10. Geplaatst door uumsafae aan 13-12-2006

    HI,hoeveel honing en mazhar moet je gebruiken. En wat voor bakvorm?

  11. Geplaatst door libeluli aan 25-02-2007

    salam aleikoum deze is heeeeeeeeeerlijk, ik zit nu al vol! echt mjamieeeeeeeeeeeeeeeeeeee, eindelijk gemaakt haha, ciaaaaaaaaao aleikoum salam

  12. Geplaatst door maryama aan 23-09-2007

    hoi ohi het lijkt met echt heeeeeeeeeeeerlijk ik ga hem nu gelijk maaken

  13. Geplaatst door misstarwait aan 17-09-2009

    welk bakvorm aub

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.