Ingrediënten
- dikke cream (philadelpia, kraft foods, zelfgemaakte..)
2 kopjes aardbeien, gesneden middendoor
1 kopje framboos
1.5 kop kokend water
1 pakje gelatine poeder pudding (rode) (kopen uit moslimwinkel!!!--> uit supermarkt haraam)
1 kopje ijsblokjes
1 kopje koud water
voor de bodem: cake
-> 400g bloem
-> 8 eieren
-> 300g boter
-> 300g suiker
bakken +- 20 min op 180graden, pas op elk oven is anders
Werkwijze
Stap1
1 bak de cake
2 laat hem afkoelen
3 snijd de cake middendoor. je hebt nu 2 delen, elk word een aparte cheesecake.
4 snijd de cake in stukken ( afhankelijk van de gewenste grootte in 4 of 6 of 8)
5 plaats de cake in een ovenschaal.
6 neem de gelatine jelly en stop er 1.5 kop kokend water toe (kijk naar gebruiksaanwijzingen, de mijne kan anders zijn dan die van jou)
7 blijf roeren tot het opgelost is
8 voeg 1 glas koud water toe en de ijsblokjes, roer totdat ze smelten
9 laat ze in de koelkast voor 10 minuten
10 haal ze uit de koelkast en voeg de arbeien en frambozen toe
11 roer nog is en giet de rode jelly boven de cake in de ovenschaal.
12 stop de ovenschaal gedurende 4 uur in de koelkast
13 neem een dikke cream (philadelphia,, kraft food,, zelfgemaakte)
14 haal de ovenschaal uit de koelkast en voeg de cream toe
15 versier hem met aardbeien en chocola
smakelijk!!
het is niet zo moeilijk,
je moet de cake bakken ( 20 min) en dan laten rusten in de koelkast(4uur)
succes!!!!