Tajine.NL – Marokkaanse recepten

Champignonsoep

Champignonsoep

Ingrediënten

Werkwijze

Stap1

  1. doe een scheut olie in de pan
  2. raps het uijte in de pan
  3. doe er klein gesneden champignons bij
  4. doe een beteje zout erbij
  5. doe een beetje peper erbij
  6. doe een beetje smaakversterker van maggi bij.
  7. laat het eventjes op zacht vuur pruttelen (af en toe roeren
  8. deo er 2 eetlepels bloem bij en de 400 ml kookroom
  9. doe vervolgens 600 ml koud water erbij
  10. voeg het zakkje magi champignonensoep toe
  11. laat de soep koken

als de soep ookt, zet het vuur zachter en laat het nog eventjes rustig doorpruttelen. Je kan zelf bepalen hoe dik of dun je het wil hebben. als je van dikke soep houdt, doe je minder water en hou je van dunne soep dan kan je meer water toevoegen.

Eet smakelijk

Mobiele versie afsluiten