Calamar met gambas

2005-11-07
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • calamar
    gambas
    knoflook
    cosbar
    olijfolie
    meel zout

Werkwijze

Stap1

De gambas kruiden met knoflook scheutje olijf olie
cosbar laat een uurtje er in trekken

pas als je bijn aklaar bent met calamar bakken bak je die gambas eventjes snel

calamer bestrooie je met zout en peper dan rol je het in de meel en bak je ze goud bruin in de koeken pan

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4 / 5)

4 5 1
Beoordeel dit recept

1 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Een Marokkaanse tajine met sardientjes, tomatensaus en kruiden, geserveerd in een traditionele aardewerken schaal.

    Tajine met sardientjes – Authentiek Marokkaans recept

  • Authentieke Marokkaanse couscous met vlees en uien-rozijnensaus, gepresenteerd op een schaal met verse koriander en amandelen

    Couscous met vlees en uien-rozijnensaus

  • Marokkaanse Zeebaars Tajine met citroen, olijven en verse kruiden

    Marokkaanse Zeebaars Tajine met Citroen en Olijven

  • Marokkaanse Vlees Tajine met Pruimen en Amandelen

    Marokkaanse Vlees Tajine met Pruimen en Amandelen

  • Een heerlijke Marokkaanse kip tajine gepresenteerd in een traditionele kleien tajine, gegarneerd met geconserveerde citroenen, groene en paarse olijven, en verse koriander.

    Tajine met Kip en Citroen – Een Authentiek Marokkaans Recept

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (4)

  1. Geplaatst door boyengirl aan 07-11-2005

    ik heb er resept bij gezet waarom pakt hij die niet

  2. Geplaatst door ceuta aan 07-11-2005

    lekkerrrrrrrrr ziet er leuk uit.

  3. Geplaatst door maryam_249 aan 10-11-2005

    mmmmmmmmmmmmm gamba’s lekkerrrrr

  4. Geplaatst door troep aan 16-09-2009

    volgens mij ben je niet klaar hoor

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.