Ingrediënten
- voor glazuur:
- 75 gr pure choco
- ong 100 ml slagroom
voor beslag:
- 200 gr pure choco
- 100 gr melkchoco
- 4 eieren
- 200 gr donkere basterdsuiker
- 125 gr zelfrijzend bakmeel
- ong 150 gr noten naar wens
- 200 gr boter
- halve theelepel zout
Werkwijze
Stap1
Smelt de boter met de choco au bain marie als het gesmolten is goed roeren zodat het een geheel wordt.
Laat dit even afkoelen.
Klop dan de eieren met de suiker en de halve theelepel zout op, vermeng dan het chocomengsel door dit eimengsel.
Vouw dan de gezeefde bakpoeder erdoorheen.
Giet dit in een ingevette en bebloemde bakvorm.
Verdeel de noten eroverheen ( ze zakken vanzelf naar beneden).
Doe dit dan 35 a 40 min in een voorverwarmde oven op 175C
Laat de brownie dan een uur afkoelen in de vorm!!!!!!!!!!!!!
Maak intussen het beslag door de choco te smelten en de slagroom erdoorheen de mengen.
Als de brownie is afgekoeld giet je het glazuur eroverheen en je hebt een superchoco brownie
sorry voor het praatje maar dit maakt je dag goed als je ongest*** bent….. echt die choco boost hihihihh