Brood, groenten taart

2006-03-10
  • Porties : 4
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 3 sneetje oude witte brood
    1 blik tonijn
    stuk of 10 champinon
    half prei
    1 grote aandappel in kleine stukjes gesneden
    1 gele paprika
    4 eiren
    100 gr kaas

Werkwijze

Stap1

aandappel heel kleine snijden, broodtje in heel kleine sukjes snijden

verder groenten allemaal in kleine stukjes snijden

prie in ringen

alle groenten in een bak met beetje olie bakken, niet veel olie gewoon 2 lepel en blijven roeren tot alles beetje zach is

klop de eiren met helft van de kaas in een kom, doe, zout, peper, komijn, rode peper beetje sambal door en alles goed kloppen

een ovenschaal of cakevrom invetten, doe de gebakken groenten erin en dan de blik tonijn, en dan de ei mengsel erop even met een lepel erop drukken

nu nog wat laagje geraspte kaas over heen

op 200 grad 20 tot 30 minuten, tot bovenste laagje bruin is

in plakes snijden

voor wie gek op hartig dingen is dat perfect ,makelijk en heerlijk , lekker met een salade erbij of soepje of gewoon een plakjes als je trek hebt, als je de ene ingriedient niet thuis hebt kan je gewoon iets anders toevoegen wat je lekker vind en denkt dat goeie combinatie zal zijn ,

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(2.5 / 5)

2.5 5 4
Beoordeel dit recept

4 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke Red Velvet Cake

    Heerlijke Red Velvet Cake

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Fruittaartje kiwi-aardbei met chocolade ganache

    Fruittaartje kiwi-aardbei met chocolade ganache

  • Mississippi Mud pie - Amerikaanse chocoladetaart

    Mississippi Mud pie – Amerikaanse chocoladetaart

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.