Het is helemaal niet moeilijk om zelf bonbons te maken. In dit recept lees je hoe je bonbons met Caramel, Kokos en Nogatine als vulling kunt maken.
Ingrediënten
- 500 gr witte chocolade
250 gr bruine chocolade
Zonnebloemolie
Voor de vulling:
Caramel (bebogeen)
Kokos
Nogatine
Hazelnootjes of pinda's
Voor decoratie:
1 reepje bruine chocolade
Halve pinda's, amandelen of hazelnoten
Kokos (eventueel gekleurd met kleurstof)
IJsblokjesvormpjes naar keuze (ik heb hartjes gebruikt)
Papieren vormpjes
Werkwijze
Stap1
Smelt de witte chocolade met wat olie (toevoegen tot het mooi glad en vloeibaar is). Doe hetzelfde met de bruine chocolade.
Vul de ijsblokjesvormpjes voor de helft met chocolade en doe er dan een piepklein beetje van de vulling op. Verder vullen met chocolade.
In de vriezer hard laten worden.
Dan versieren met streepjes gesmolten chocolade, nootjes of kokos (dan eerst even en druppeltjes gesmolten choco erop doen).
In papieren vormpjes doen en klaar.