Bloemkool kroketten

2010-08-13
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 25m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • Kroketten:
    * 1 bloemkool
    * 2 eieren
    * 2 uien
    * 300 gram geraspte kaas
    * 1 waterglas bloem
    * komijn,zwarte peper,zout,(Turkse pul biber)(hoeft niet)
    *paneermeel
    Sausje:
    *yoghurt met knoflook,fijngesneden peterselie
    *olie om in te bakken

Werkwijze

Stap1

Snij de bloemkool in stukjes en kook het in water voor 10-13 minuten.
Pureer het en laat afkoelen.Meng behalve de paneermeel alle benodigheden voor kroketten door elkaar.Laat dit mengsel 30 min in de koelkast rusten. Geef het grote ovale vormen zoals op de foto en haal het door het paneermeel en bak het in de olie. Serveer het met het sausje op.

Eet smakelijk..

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4.4 / 5)

4.4 5 9
Beoordeel dit recept

9 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Kipbriwat - filodriehoekjes met kipvulling

    Kipbriwat – filodriehoekjes met kipvulling

  • Halal Brabantse worstenbroodjes een Hollands recept

    Halal Brabantse worstenbroodjes een Hollands recept

  • Tonijnrolletjes zoo simpel maar super lekker

    Tonijnrolletjes recept zoo simpel maar super lekker

  • Mini broccoli taartjes - quiches van 12 cm met room

    Mini broccoli taartjes – quiches van 12 cm met room

  • Loempia met gehakt

    Loempia met gehakt

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.