Biefstuk bachten-de -kuppe
2006-01-03- Vaardigheidsniveau: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Porties : 4
- Bereidingstijd : 30m
Ingrediënten
- Behalve ik geen varken
4 biefstukken
50gr boter
4 sjalotten
4 tomaten
4 el vlierbloesemazijn
4dl room
200gr champignons
takjes peterselie
p&z
Werkwijze
Stap1
Biefstukken kruiden.
Bruin bakken in de boter en warm huoden op een schotel.
De gesnipperde sjalotten samen met de schoongemaakte en in stukjes gesneden champignons lichtjes laten kleuren in de pan en boter van de biefstukken.
Het braadvet afgieten en de vlierbloesemazijn toevoegen, laten inkoken, de room bijvoegen en opnieuw inkoken.
Als de saus voldoende is ingekookt, er de in stukken gesneden tomaten bijvoegen(moeten opwarmen in de saus)en op smaak brengen.
Serveren met fijne frietjes.
En een Rodenbach Grand Cru of water.
Beter Ellouissa?
Gemiddelde waardering
(0 / 5)
0 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Geplaatst door ellouisa aan 04-01-2006
Ja veel beter 😀