Beghrir – Gringo
2013-05-22- Keuken: Marokkaanse
- Vaardigheidsniveau: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Porties : 1
- Bereidingstijd : 60m
Ingrediënten
- - 250 gram fijn griesmeel
- 150 gram bloem
- 3 glazen lauw water
- snufje zout
- 2 zakjes bakpoeder
- 1 eetlepel gist
Werkwijze
Stap1
Meng het water, zout, gist, meel en bakpoeder ongeveer voor 5 minuten samen mixen en dan voor 40 minuten laten rijzen! Na het rijzen kun je nog wat water toevoegen als het beslag te dik is.
Afbakken in een Tefal pan en na een beghrir te hebben gebakken even omspelen met wat water en weer de volgende bakken.
Wanneer je Beghrir klaar zijn smeer je ze in met wat olijfolie en strooi je hier wat suiker overheen!
Gemiddelde waardering
(3.9 / 5)
8 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend