Batbouts

2009-09-09
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 2:30 u
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 350 gram bloem
    1theelepel zout
    1 eetlepel verse gist
    lauw warm water

Werkwijze

Stap1

alle ingredienten kneden tot een soepel deeg
leg het deeg op een met bloem bestoven werkplek en rol het uit tot 4mm
dikte steek met een glas cirkels uit
leg de cirkels op bakpapier en dek af met bakpapier en laat dit twee uur rijzen
bak ze in een droge koekepan op een zacht vuur
zodra de batbouts zich opblazen moet je ze snel om draaien

je kan ook grotere cirkels uitsteken
je moet de batbouts warm op dienen je kan ze vullen met vlees maar ook
bij de warme maaltijd eten

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4.2 / 5)

4.2 5 5
Beoordeel dit recept

5 keer beoordeeld

Recept categorie:
Ingrediënten: , , , , ,
Gerelateerde recepten:
  • Authentieke Marokkaanse visbestilla

    Marokkaanse Visbestilla

  • Vers en zacht stokbrood met zonnebloempitten en zwarte komijn

    Stokbrood vers en zacht met zonnebloempitten en zwarte komijn

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

  • Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

    Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reactie (1)

  1. Geplaatst door koken20 aan 10-09-2009

    hmm lekker makkelijk

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.