Bastogne toetje
2010-12-18- Keuken: Nederlandse
- Gang:Dessert
- Vaardigheidsniveau: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Porties : 1
- Bereidingstijd : 15m
Ingrediënten
- pak bastogne
- suiker
- mascarpone
- slagroom
- kaneel
Werkwijze
Stap1
De bastogne in een keukenmachine fijnmalen. In een kom de slagroom ligt kloppen, let op dat de slagroom vloeibaar blijft. Vervolgens voeg je wat suiker en de mascarpone toe.
Je pakt een schaal, of zoals ik leuke glazen. Je begint met een laagje saus en daarna de bastogne, dan saus, bastogne, saus en je eindigt weer met saus. Strooi er wat kaneel over. Bedek het met vershoudfolie en doe het in de koelkast voor een paar uur. Ze zijn lekkerder als je ze een nacht in de koelkast laat staan.
Gemiddelde waardering
(3.7 / 5)
99 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Geplaatst door xxx-girl-xxx aan 07-03-2012
Lekker ik ga deze inchallah morgen proberen
Xx
Geplaatst door Malika aan 22-02-2017
Hoeveel glazen kan je uit dit recept halen?
Geplaatst door Leslie aan 29-01-2023
Hoeveel slagroom moet je gebruiken?