Ingrediënten
- 2 struiken bakkoula
1/2 theeglas olijfolie
1 koffielepeltje milde spaanse peper
1 koffielepeltje cayennepeper
zout
5 knoflookteenetje
1 kom gehakte peterselie en koriander
sap van citroen
50g rode olijven
1 in repen gesneden citroen
Werkwijze
Stap1
Maak de twee struiken bakkoula schoon, verwijder de gele en beschadige bladeren, was de groente meerdere keren, laat groenten uitlekken en snijd de groente fijn met een mes.
Laat de bakkoula 20 min boven de stoom in een couscouspan koken, doe de bakkoula vervolgens in een braadpan en voeg er olijfolie, komijn, milde spaanse peper, cayennepeper, zout dijn gehakte knoflook, peterselie en de korianer aan toe.
Braad alles 10 min aan op een zacht vuur, roer er aan het einde van de kookteid met een houten spatel het citroensap doorheen.
voor het opdienen decoreren met olijven en de in repen gesneden citroen
je kan het zelfde recept ook bereiden met spinazie