Bakkoula salade
2009-09-08- Vaardigheidsniveau: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Porties : 1
- Bereidingstijd : 25m
Ingrediënten
- 2 struiken bakkoula
1/2 theeglas olijfolie
1 koffielepeltje milde spaanse peper
1 koffielepeltje cayennepeper
zout
5 knoflookteenetje
1 kom gehakte peterselie en koriander
sap van citroen
50g rode olijven
1 in repen gesneden citroen
Werkwijze
Stap1
Maak de twee struiken bakkoula schoon, verwijder de gele en beschadige bladeren, was de groente meerdere keren, laat groenten uitlekken en snijd de groente fijn met een mes.
Laat de bakkoula 20 min boven de stoom in een couscouspan koken, doe de bakkoula vervolgens in een braadpan en voeg er olijfolie, komijn, milde spaanse peper, cayennepeper, zout dijn gehakte knoflook, peterselie en de korianer aan toe.
Braad alles 10 min aan op een zacht vuur, roer er aan het einde van de kookteid met een houten spatel het citroensap doorheen.
voor het opdienen decoreren met olijven en de in repen gesneden citroen
je kan het zelfde recept ook bereiden met spinazie
Gemiddelde waardering
(4.3 / 5)
6 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Geplaatst door saartje2009 aan 09-09-2009
Waarom doe jij me na?
Want ik heb dat oke als recepten wilt kan je me vragen hoor
Geplaatst door koken20 aan 09-09-2009
sorry hoor maar ik ga niet zoeken door heel tajin.nl om te kijken f jij die recept ook hebt? waarom zou ik je na doen ik ben niet zo levenloos alsof ik tijd heb om mensen na te doen,,
IK HEB HET RECEPT ZEKER NIET VAN JOU GEPAKT
waar heb jij het recept vandaan??
Geplaatst door melahat aan 09-09-2009
dames geeen ruzie maken voor bakkoula, da sta in de marokaanse kookboek
Geplaatst door sadiye aan 09-09-2009
nee nee absoluut geen ruzie maken over dubbelstaande recepten we zijn hier allemaal zusters en we delen onze recepten.
Geplaatst door koken20 aan 10-09-2009
oké maar ik heb hem wel van een kookboek maar wat ik raar vind is dat ze gelijk zegt waarom ik haar na doe,,maar ik laat het hier bij zitten,
gr koken20
Geplaatst door saartje2009 aan 23-09-2009
Oke srry maar het leek er zo op het spijt me kan je me vergeven en Sadiyeen melahat hebben gelijk
Groetjess
Geplaatst door sadiye aan 23-09-2009
😀 ja wij hebben gelijk
Geplaatst door sadiye aan 23-09-2009
saartje er staan wel meer dingen dubbel tis normaal
Geplaatst door sadiye aan 23-09-2009
koken20 vergeef je saartje2009?? 😀 kom op
Geplaatst door sadiye aan 23-09-2009
ik heb je ook nog 5 punten gegeven 😀
Geplaatst door koken20 aan 24-09-2009
haha,ik lees nu pas het berichtje
maak niej uit alleen dacht ik dat je het negatief bedoelde 😉
bedankt sadiyee voor de 5 punten:P
veel kookplezier
doeg
Geplaatst door sadiye aan 24-09-2009
😀 koken20 vergeef je saartje?
Geplaatst door koken20 aan 25-09-2009
ok maak niet uit saartje,,
iedereen kan foute maken 😛
doegg
Geplaatst door gerda aan 25-09-2009
nu is iedereen weer blij .
maar wat is bakkoula ik las ergens een soort spinasie waar kopen jullie de echte bakkoula
Geplaatst door saartje2009 aan 22-10-2009
Bedankt koken20 ik geef jou 5 punten
Geplaatst door koken20 aan 07-11-2009
tnxx saar