Bakbananen in beslag

2006-10-23
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • * 2 bakbananen
    * halve pak bakmeel
    * 2 eieren
    * 3 eetlepels suiker
    * 1 a 2 zakjes vanillesuiker
    * klein pakje melk
    * pan met olie

Werkwijze

Stap1

Zet alvast de pan met olie aan.

de bananen schillen, in stukken snijden van 3cm bij 3 cm

Alles ingredienten bij elkaar doen, je krijgt dan een beslag die niet te doen of te dik moet zijn.

De stukjes banaan in het beslag doen en daarna rustig in de olie doen met een lepel

Goed doorbakken en uit laten lekken op een keukenrol..

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(2 / 5)

2 5 1
Beoordeel dit recept

1 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Authentieke Marokkaanse visbestilla

    Marokkaanse Visbestilla

  • Vers en zacht stokbrood met zonnebloempitten en zwarte komijn

    Stokbrood vers en zacht met zonnebloempitten en zwarte komijn

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

  • Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

    Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reactie (1)

  1. Geplaatst door nicjah aan 05-12-2006

    hallo allemaal,
    tja in indonesie heet dit dus PISANG GORENG…wanner je beslag maakt v melk kan ut maar …wij doen ook weleens met water beslag doen,1 zakje vanille suiker maakt ut extra lekker en de bananen niet helemaal gerijpt .Je hebt ze in 3 varianten die bak banaan…als ze nog niet rijp zijn,als helf rijp zijn of geheel gerijpte bakbanaan ,het is net waar je het voor nodig hebt.de antillen gebruiken ze dit bij rijst gerechten…..wij doen dat bij de thee als we visite/bezoek hebben. of tussen doorjte voor ons zelf.
    eet smakelijk als je dit gaat maken.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.