Appelpannenkoeken

2006-03-10
  • Porties : 4
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 80 gr bloem
    125 ml melk
    4 eieren, gescheiden
    Snufje zout
    3 appels
    1 zakje vanillesuiker
    Poedersuiker of basterdsuiker
    Kaneel

Werkwijze

Stap1

Klop het eigeel met de vanillesuiker, bloem en melk tot een dik beslag. Klop de eiwitten stijf met een snufje zout. Schep het door het beslag. Schil de appels en snijd ze in schijfjes. Verhit boter in een koekenpan en giet het beslag erin. Laat het ongeveer 2 minuten bakken tot de onderkant gestold is. Leg dan de appelpartjes erop en draai de pannenkoek met behulp van een bord of deksel om. Bak aan de andere kant gaar en serveer met poedersuiker of basterdsuiker en kaneel.

Deel dit recept met anderen

Ik ben Ellouisa, 31 jaar jong..

Meer van deze
Chef-kok »
Gemiddelde waardering

(4.8 / 5)

4.8 5 4
Beoordeel dit recept

4 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Authentieke Marokkaanse visbestilla

    Marokkaanse Visbestilla

  • Vers en zacht stokbrood met zonnebloempitten en zwarte komijn

    Stokbrood vers en zacht met zonnebloempitten en zwarte komijn

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

  • Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

    Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (2)

  1. Geplaatst door Marisah aan 12-03-2006

    ik krijg meteen trek…

  2. Geplaatst door fykria aan 13-09-2009

    enn boter????
    die ben je vergeten lieverd of niet??
    laat me weten groetjes

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.