Appelflap
2009-05-30- Vaardigheidsniveau: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Porties : 1
- Bereidingstijd : 25m
Ingrediënten
- 3 bladerdeegplakjes
1/2 appel
1/2 eetlepel rozijnen
1/2 theelepel kaneel
12gt suiker
Werkwijze
Stap1
Verwarm de oven op 190 graden
leg 3 plakjes bladerdeeg op het plastic papiertje en laat het ontdooien
verdeel de appel in tweeén en schil de appel
snijd de appel in hele kleine blokjes en doe ze in een schaaltje
voeg de kaneel en rozijnen bij toe(de rozijnen hoeven er niet bij)
roer dit
leg de mengsel op de bladerdeeg in het midden
vou ze in een driehoek en druk de randen met een vork aan
maak de bovenkant met een kwastje een beetje nat met water
strooi er de suiker op en doe ze op de bakpapier,
laat ze 15min in de oven tot ze lcihtbruin zijn
laat ze een beetje af koelen
SMAKELIJK ETEN!
Gemiddelde waardering
(5 / 5)
1 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Geplaatst door koken20 aan 31-05-2009
wat ik vergeten bij heb te schijven,is dat je ook gewoon meer dan 3 bladerdeeg plakjes kan doen,dan doe je gewoon wat meer appel bij
gr