Ingrediënten
- - Bladerdeeg op je vorm mee te bedekken.
- Verder heb je nodig:
- 3 eieren
- 150 gr bruine suiker
- koffielepeltje kaneel
- 150 ml olie
- 150 ml melk
- ongeveer 200 gr zelfrijzende bloem of 200 gr gewone bloem
- 1/4 zakje bakpoeder
- 1 appel in stukjes
- wat suiker en kaneel om erop te strooien
Werkwijze
Stap1
Klop de eieren op met de bruine suiker en voeg de kaneel toe.
Hierna voeg je de olie en klop je alles schuimig. Nu de melk en klop nog eens 3 min.
Voeg de bloem toe en mix alles goed dat er geen klonters blijven.
Giet dit in je bakvorm die al bekleed is met bladerdeeg.
Gooi er de appelstukjes op en bestrooi met suiker en kaneel.
Bakken in een voorverwarmde oven op 180 graden gedurende 40 min.