Appelcake met kaneel
2013-03-25- Keuken: Nederlandse
- Gang:Dessert
- Vaardigheidsniveau: Simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Porties : 5
- Bereidingstijd : 60m
Ingrediënten
- - Bladerdeeg op je vorm mee te bedekken.
- Verder heb je nodig:
- 3 eieren
- 150 gr bruine suiker
- koffielepeltje kaneel
- 150 ml olie
- 150 ml melk
- ongeveer 200 gr zelfrijzende bloem of 200 gr gewone bloem
- 1/4 zakje bakpoeder
- 1 appel in stukjes
- wat suiker en kaneel om erop te strooien
Werkwijze
Stap1
Klop de eieren op met de bruine suiker en voeg de kaneel toe.
Hierna voeg je de olie en klop je alles schuimig. Nu de melk en klop nog eens 3 min.
Voeg de bloem toe en mix alles goed dat er geen klonters blijven.
Giet dit in je bakvorm die al bekleed is met bladerdeeg.
Gooi er de appelstukjes op en bestrooi met suiker en kaneel.
Bakken in een voorverwarmde oven op 180 graden gedurende 40 min.
Gemiddelde waardering
(3.7 / 5)
7 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Geplaatst door paola aan 02-04-2017
Hallo ik ben paola
doe je gewoon iets van die dingen
meer doet je goed
groetjes van paola