Appel walnoot dessert

2005-10-20
  • Porties : 6
  • Bereidingstijd : 25m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • - 3 appels (zoete)
    eetlepels rozijnen
    - 100 gram walnoten (pecannoten of Cashew noten ongezouten zijn lekkerder)
    - 1 grote slagroom

Werkwijze

Stap1

Schil en snijd de appel in blokjes.

Week de rozijnen even in lauw water en als ze groot zijn knip je ze doormidden.

Klop de slagroom zoals wordt beschreven op de verpakking, doe de noten en appel en rozijnen bij elkaar roer dit met de slagroom door elkaar, niet te lang roeren anders wordt de slagroom weer vloeibaar en verdeel dit in schaaltjes.

Je kunt ze versieren met mintblaadjes

Erg lekker!!

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(2.5 / 5)

2.5 5 6
Beoordeel dit recept

6 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Vermicelli seffa als nagerecht

    Vermicelli seffa als nagerecht

  • Griesmeelcake met vanillevla

    Griesmeelcake met vanillevla

  • Maanzaadbroodjes met abrikozengelei en chocolade

    Maanzaadbroodjes met abrikozengelei en chocolade Recept

  • Mille-feuille met bladerdeeg en banketbakkersroom Recept

    Mille-feuille met bladerdeeg en banketbakkersroom Recept

  • Clafoutis van peren en frambozen

    Clafoutis van peren en frambozen

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reactie (1)

  1. Geplaatst door sjaahida aan 29-04-2007

    het lijkt me wel lekker , maar ik vind het meer een voorgerecht als een dessert vooral met die slablaadjes..

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.