Appel in bladerdeeg
2008-05-27- Vaardigheidsniveau: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Porties : 1
- Bereidingstijd : 25m
Ingrediënten
- 2 Appels
4 plakjes bladerdeeg
suiker
Werkwijze
Stap1
Appels schillen en uitboren
De holtes in de appels hier vullen met jam naar keuze
Een appel in het midden van een plak zetten en het deeg er sluitend omheen vouwen.
De bollen met water bestrijken en bestrooien met suiker. verwarm de oven en bak ze op 200 graden ± 20 minuten
Gemiddelde waardering
(4.7 / 5)
3 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend