Maak jouw cake extra fruitig met dit appel-amandelcake recept. Is net zo makkelijk als een normale cake, maar dubbel zo lekker! Bekijk hieronder het recept.
Ingrediënten
- Voor de cake
- - 4 eieren
- - 170 gr suiker
- - 2 vanillesuiker
- - 150 ml olie
- - 150 gr natuuryoghurt
- - 1 theelepel kaneel
- - 1 bakpoeder
- - ongeveer 200 gr bloem.
- Verder:
- - 2 appels in stukjes,
- - 100 gr gehakte amandelen met schil,
- - 1 theelepel kaneel
- - een zakje vanillesuiker
Werkwijze
Stap1
Meng de ingrediënten voor de cake met een mixer in bovenstaande volgorde.
Stap2
Giet dit in een bakvorm en doe hierop de appelen. Meng de amandelen met de kaneel en vanillesuiker en bestrooi dit op de appelen.
Bak deze cake in een voorverwarmde oven op 180 graden.
Na het bakken ontvormen en besmeren met honing.