Amandelringen

2008-10-08
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 20m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • *1 kilo bloem
    *500 gram zachte boter
    *200 gram witte, gehakte amandelen
    *500 gram poedersuiker

Werkwijze

Stap1

Vermeng de bloem, de boter en de poedersuiker goed met elkaar in een grote kom.Mix het mengsel 2 minuten met een mixer.

Verwarm de oven voor op 170 graden.

Verdeel het deeg in stukken ter grootte van een ei en maak van elk stuk deeg een middelgrote ring, maak die enigszins plat en leg ze op een ingevette bakplaat.Bestrooi de ringen met de gehakte amandelen en bak ze in het midden van de voorverwarmde oven ongeveer 15 minuten.Laat ze niet té bruin worden.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4 / 5)

4 5 11
Beoordeel dit recept

11 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

    Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

  • Marokkaanse Briwat be louz - Amandeldriehoekjes

    Marokkaanse Briwat be louz – Amandeldriehoekjes

  • Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

    Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.