Ajam pangang
2008-10-19- Vaardigheidsniveau: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Porties : 4
- Bereidingstijd : 25m
Ingrediënten
- Kipfilet
1 kopje suiker
2 eetlepels ketchup
2 eetlepels ketjap
1 theelepel sambal
1 teentje knoflook
2 blikjes tomatenpuree
liter water
evt atjar of taugéh uit een potje
Werkwijze
Stap1
Bak de kipfilet en kruid ze flink met zout en peper ( of met kipkruiden). Fruit de ui en knoflook. Voeg daarna het water en vervolgens alle andere ingrediënten aan toe. Roer met een garde. Maak de saus evt. wat dikker met aangelengde maizena.
Serveer met atjar en rijst.
Gemiddelde waardering
(1 / 5)
1 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend