Abrikozen-kokosbonbons
2007-02-12- Keuken: Marokkaanse
- Gang:Dessert
- Vaardigheidsniveau: Simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Porties : 35
Linksachter!
Ingrediënten
- 200 gr roombotercake
2 el room
Handje kokos
Abrikozenjam
Decoratie:
Witte chocolade
2 el olie
Kokos
Werkwijze
Stap1
Verkruimel de cake en meng met de room en kokos. Voeg abrikozenjam toe tot je balletjes kunt vormen. Maak balletjes en rol deze door de witte chocolade die is gesmolten en gemengd met kokos.
Gemiddelde waardering
(2.5 / 5)
82 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Geplaatst door bob aan 29-09-2008
hoi ellouissa kan je ook gewone zure room gebruiken liefs afitall
Geplaatst door ummsalman aan 06-03-2009
hoe heb je die roze zo gekregen, die bruine is met hagelslag gedaan of niet??
Geplaatst door asmae2009 aan 19-09-2009
rollen in chocalade lukt bij mij niet, dan zijn ze niet meer rond maar smelten ze misschien te veel jam in gedaan