Ingrediënten
- Voor het beslag:
- 500 g verse aardbeien
- 2-3 eetlepels witte basterdsuiker
- ¼ liter slagroom
- 1 zakje Dr. Oetker Vanillesuiker
- 1 zakje Dr. Oetker klopfix
- 1-2 eetlepels suiker
- 20-25 lange vingers
- appelsap
- 1 eetlepel citroensap
Werkwijze
Stap1
Snijd de helft van de gewassen en ontkroonde aardbeien in kleine stukjes. Bestrooi ze met witte basterdsuiker en zet ze 30 minuten in de koelkast.
Sla de slagroom met de Dr. Oetker Vanillesuiker, de Dr. Oetker klopfix en de suiker stijf. Leg de lange vingers op de bodem van een glazen schaal. Besprenkel ze met wat appelsap en citroensap.
Leg de stukjes aardbei erop en verdeel de slagroom er zó over dat er als het ware een ‘koepel’ ontstaat.
Garneer de koepel met de achtergehouden gehalveerde aardbeien.
ik was vergeten de foto te plaasten maar het lukt maar niet meer.