Aardappel tonijnsalade
2010-04-01- Keuken: Nederlandse
- Vaardigheidsniveau: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Porties : 1
- Bereidingstijd : 25m
Ingrediënten
- 750 gram vastkokende aardappels geschild
zout en peper
2 rode uien
1 komkommer
1 eetl grove mosterd
2 eetl olie
2 blikjes tonijn
Werkwijze
Stap1
Kook de aardappels in water met zout net gaar. Giet ze af en laat ze uitdampen.
Pel en snijd ondertussen de uien in ragfijne partjes schil de komkommer, halveer hem, schraap de pitjes eruit, en snij ze in dunne plakjes.
Roer de olie met de mosterd door elkaar. Snij de aardappels in kleine blokjes en schep alle ingredienten door elkaar opsmaak brengen met zout en peper.
Serveren met bruin stokbrood of Turksbrood.
Gemiddelde waardering
(4.3 / 5)
3 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Geplaatst door Mounake aan 29-06-2010
echt iets voor een warme dag als vandaag !!!
Geplaatst door troep aan 13-08-2010
ja lekker…