Aardappel tonijnsalade

2010-04-01
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 25m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 750 gram vastkokende aardappels geschild
    zout en peper
    2 rode uien
    1 komkommer
    1 eetl grove mosterd
    2 eetl olie
    2 blikjes tonijn

Werkwijze

Stap1

Kook de aardappels in water met zout net gaar. Giet ze af en laat ze uitdampen.

Pel en snijd ondertussen de uien in ragfijne partjes schil de komkommer, halveer hem, schraap de pitjes eruit, en snij ze in dunne plakjes.

Roer de olie met de mosterd door elkaar. Snij de aardappels in kleine blokjes en schep alle ingredienten door elkaar opsmaak brengen met zout en peper.

Serveren met bruin stokbrood of Turksbrood.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4.3 / 5)

4.3 5 3
Beoordeel dit recept

3 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Fruittaartje kiwi-aardbei met chocolade ganache

    Fruittaartje kiwi-aardbei met chocolade ganache

  • Mississippi Mud pie - Amerikaanse chocoladetaart

    Mississippi Mud pie – Amerikaanse chocoladetaart

  • Chocolade paastaart

    Chocolade paastaart

  • Couscous salade

    Couscous salade voor 6 personen recept

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (2)

  1. Geplaatst door Mounake aan 29-06-2010

    echt iets voor een warme dag als vandaag !!!

  2. Geplaatst door troep aan 13-08-2010

    ja lekker…

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.