Ingrediënten
- Dit recept is voor aardappel hashoe (vulling).
Wat heb je nodig?
- 2 uien fijn gehakt
- 6 medium aardappelen. in blokjes
- 1 kop zwarte of witte rozijnen
- snufje kardemom poeder
- 1/5 schepje kaneel
- 1/4 schepje curry of kerrie masala hind.
- snufje kurkuma
- snufje zwarte peper
- 1/5 schepje zout
Werkwijze
Stap1
Doe de aardappel blokjes in de olie en frituur het (je mag het ook om en om bakken maar dat duurt mij te lang en het wordt niet zo mooi als dat je het frituurt).
Laat ze uitlekken op keuken papier. Bak de gehakte ui in wat olie tot het licht bruin is. Doe het vuur laag en doe alle kruiden erbij roer het door en doe nu de rozijnen en aardappel erbij. Roer alles even om zodat alles goed bedekt is. Roer bak het nog even voor 5 min zonder de aardappel kapot te maken.
En klaar!
Masalama
sam