Tien frangipannetaartjes

2013-02-23
  • Porties : 10
  • Bereidingstijd : 30m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • - 10 plakjes bladerdeeg
    - 2 eieren
    - 100 gr poedersuiker
    - 100 gr boter ( zacht, niet gesmolten) geen margarine!
    - paar druppels amandelaroma
    - 50 gr amandelen gemalen tot poeder ( zeer fijn)
    - 100 gr zelfrijzende bloem

Werkwijze

Stap1

De vormpjes bedekken met je bladerdeeg, inprikken met een vork en ff laten rusten.

Je beslag maken met bovenstaande produkten ( alles goed mengen)
Elk vormpje met 2 eetlepels beslag vullen en decoreren met amandelen en reepjes bladerdeeg.

Bakken gedurende 20 min in een voorverwarmde oven 200 graden.

Succes!

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.3 / 5)

3.3 5 12
Beoordeel dit recept

12 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

    Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

  • Marokkaanse Briwat be louz - Amandeldriehoekjes

    Marokkaanse Briwat be louz – Amandeldriehoekjes

  • Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

    Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reactie (1)

  1. Geplaatst door selwa31 aan 23-02-2013

    ga ik zeker is proberen incha-allah lukt het mij.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.