Recepten van deze keuken: Nederlandse
De Nederlandse keuken is met name geïnspireerd door het landbouw- en veeteeltverleden van Nederland. Alhoewel de keuken per streek kan verschillen met specifieke producten, is er een aantal typisch Nederlandse gerechten en ingrediënten. Nederlandse gerechten zijn vaak stevig en voedzaam, afgestemd op de overwegend fysieke werkzaamheden die de Nederlander in het verleden deed. De Nederlandse keuken staat open voor invloeden van buitenaf. Aan het koloniale verleden zijn veel gerechten met een Indische of Surinaamse oorsprong ontleend en ook uit de Franse, Italiaanse, Griekse, Duitse en Spaanse keuken zijn gerechten en/of ingrediënten overgenomen.
Monchou bladerdeegjes
lekkere MonChou bladerdeegjes lekker luchtig en je kan er niet genoeg van krijgen lekker hapje ...
Lees meerBeschuitcake
Beschuitcake. Een heerlijke cake met walnoten dat gemakkelijk te maken is en binnen een halfuur op tafel ...
Lees meerArretjescake
Arretjescake (in Limburg pletskeskoek) is een koude cake die in traditioneel in verschillende Nederlandse streken ...
Lees meerAardbeientoetje met lange vingers en kokos een heerlijk zomers toetje
Het recept van Aardbeientoetje met lange vingers en kokos. Een heerlijk zomers toetje. We proberen steeds meer te ...
Lees meer