Recepten van deze keuken: Nederlandse
De Nederlandse keuken is met name geïnspireerd door het landbouw- en veeteeltverleden van Nederland. Alhoewel de keuken per streek kan verschillen met specifieke producten, is er een aantal typisch Nederlandse gerechten en ingrediënten. Nederlandse gerechten zijn vaak stevig en voedzaam, afgestemd op de overwegend fysieke werkzaamheden die de Nederlander in het verleden deed. De Nederlandse keuken staat open voor invloeden van buitenaf. Aan het koloniale verleden zijn veel gerechten met een Indische of Surinaamse oorsprong ontleend en ook uit de Franse, Italiaanse, Griekse, Duitse en Spaanse keuken zijn gerechten en/of ingrediënten overgenomen.
Appel-Bloem Gebakjes met bereidingsfoto’s
Appel-Bloem Gebakjes. Snij je appels in schijven en meng het met wat suiker en kaneel. ...
Lees meerRomige spinazie-aardappelschotel met kaas simpel én erg lekker
Een ovenschotel is vooral deze tijd van het jaar heerlijk. Zo ook deze romige spinazie-aardappelschotel ...
Lees meerAppel-amandelcake met kaneel makkelijk en extra fruitig
Maak jouw cake extra fruitig met dit appel-amandelcake recept. Is net zo makkelijk als een ...
Lees meerZelfgemaakte kentuckyburgers
Heerlijke zelfgemaakte kentuckyburgers, lekker voor bij de lunch, of als extra gerecht.
Lees meerOlijfolie met zongedroogde tomaten
Een paar druppels zijn deze olijfolie geven gebakken kaas of een koude pastasalade een bijzondere ...
Lees meer