Recipes from Ingredient: Zout
Keukenzout is bij kamertemperatuur een witte kristallijne stof met een kubische kristalvorm, die goed oplosbaar is in water. Het is het voorbeeld bij uitstek van wat in chemische termen een zout heet.
Marokkaanse Vistajine met roodbaarsfilet of andere visfilets
Vandaag een heerlijke Marokkaanse Vistajine gemaakt, met roodbaarsfilet, aardappel, paprika en olijven. Je kunt hier ...
Lees meerMini broccoli taartjes – quiches van 12 cm met room
Recept voor 5 mini broccoli taartjes (quiches) van 12 cm doorsnede. Ze waren echt héérlijk! ...
Lees meerTajine van lamsvlees met pruimen en abrikozen
Tajine van lamsvlees is (naast couscous) mijn lievelingsgerecht uit de Marokkaanse keuken. Heerlijk zacht en mals ...
Lees meerLasagne met zeevruchten en champignons
Vandaag wordt het voor mij en de kinderen Lasagne met zeevruchten en champignons en voor ...
Lees meerKip madras koken zonder pakjes en zakjes
Nadat ik met veel succes zelf kip tandoori had gemaakt, wilde ik de kip madras ...
Lees meerKip tandoori koken zonder pakjes en zakjes
Kip tandoori is een gerecht dat je zonder pakjes en zakjes kunt maken, daar word ...
Lees meerAppelbeignet een heerlijke gefrituurde appelflap
Een appelbeignet (spreek uit als appelbenjee) of appelflap (in Noord- en Oost-Nederland) is een gefrituurd ...
Lees meerKiptajine met aardappels en doperwten
Ik plaatste deze Kiptajine foto op instagram en kreeg veel vragen naar het recept. Bij ...
Lees meerVis pastilla – Vis taart
Pastilla, Bastilla, bestilla of pastila is een Marokkaanse hartige gevulde taart, die wordt gemaakt van ...
Lees meer