Recipes from Ingredient: Zout
Keukenzout is bij kamertemperatuur een witte kristallijne stof met een kubische kristalvorm, die goed oplosbaar is in water. Het is het voorbeeld bij uitstek van wat in chemische termen een zout heet.
Doradovis uit de oven in een garnalensaus
Doradovis uit de oven in garnalensaus, Alles in een teiltje doen en de vis hiermee ...
Lees meerBaghrir – Boghrir – Pannenkoekjes
Marokkaanse pannenkoekjes (baghrir), ze waren weer lekker vooral met een vleugje honing erop.. Ik gebruik ...
Lees meerVisloempia’s
Verrukkelijke vis loempia's, Je wast de roze garnaaltjes en laat ze uitlekken, vervolgens snijd je ...
Lees meerMarokkaans brood
Heerlijk brood, lekker zacht. Vooral lekker bij traditionele Marokkaanse TAJIN gerechten
Lees meerTajine van visgehaktballetjes in tomatensaus
Lekker en gezond Tajine van visgehaktballetjes in tomatensaus. Deze visballetjestajine kan je maken met elke ...
Lees meerGebakken sardines gevuld met spinazie
Krokant gebakken dubbele sardines met daartussen een heerlijke vulling van gekruide spinazie.
Lees meer