Recipes from Ingredient: Vis
Mhansha van vis
Mhansha van vis, De calamar snij je in stukjes van anderhalf cm ongeveer, de reuzengarnalen ...
Lees meerMakkelijke rijstsalade
Makkelijke rijst salade, echt lekker vooral in de ramadan ik hou veel van salades maar ...
Lees meerVietnamese loempia’s
Echte traditionele Vietnamese loempia's, Snij de garnalen in kleine stukjes. Zet de vermicelli in een ...
Lees meerTraditionele nasi
Traditionele Nasi, Nasi is de Indonesische en Maleisische term voor gekookte rijst. In Nederland wordt ...
Lees meerFoe yong hai
Foe Yong Hai, is een Chinees gerecht van ei met tomatensaus. De naam Foe young ...
Lees meerChinese mihoen
Mihoen is een dunne, Chinese noedel, gemaakt van rijstbloem. Het is ook bekend onder de ...
Lees meerVoorgerecht salade
Voorgerecht Salade, Kook de pasta of rijst, de aardappels en de wortels gaar, doe het ...
Lees meerGarnale kroketjes
Garnale kroketjes, heerlijk met een salade en frietjes.. Verhit de boter, roer de bloem erdoor ...
Lees meer