Recipes from Ingredient: Vermicelli
Vermicelli is een type pasta dat dunner is dan spaghetti.
Harira de nationale Marokkaanse soep
Harira is de nationale Marokkaanse soep. Het is een gebonden, rijk gevulde soep met als ...
Lees meerVermicellisoep een lichte variant van onze Marokkaanse Harira
Vermicellisoep, dit is een snelle, makkelijk, lichte variant op onze Harira. Sorry, voor de wazige ...
Lees meerHarira – Marokkaanse soep
Voor Marokkanen geen ramadan zonder harira! De soep bevat allerlei belangrijke stoffen die nodig zijn ...
Lees meerHarira – tomatensoep
Harira is de meest bekende soep in Marokko. Tijdens de vastenperiode (de ramadan) eet men ...
Lees meerHarira met bruine linzen
Harira is de meest bekende soep in Marokko. Tijdens de vastenperiode (de ramadan) eet men ...
Lees meerTomatensoep – Harira
Lekkere Marokkaanse gevulde soep (Harira). Variaties genoeg, ik zal ook nog andere recepten van tomatensoep ...
Lees meer