Recipes from Ingredient: Uien
De naam ui wordt meestal gebruikt voor Allium cepa, ook de tuinui genoemd. Het is een plant uit de lookfamilie.
Tajine met kip en groenten
Tajine met kip en groenten, Met warm knapperig brood eten, je kunt er een simpele ...
Lees meerVietnamese loempia’s
Echte traditionele Vietnamese loempia's, Snij de garnalen in kleine stukjes. Zet de vermicelli in een ...
Lees meerVoorgerecht salade
Voorgerecht Salade, Kook de pasta of rijst, de aardappels en de wortels gaar, doe het ...
Lees meerBladerdeeghapjes gevuld met Kip Groenten of kaas
Bladerdeeghapjes gevuld met Kip/Groenten of kaas, Lekkere bladerdeeghapjes die je kan vullen naar eigen smaak ...
Lees meerHarira – Marokkaanse soep
Voor Marokkanen geen ramadan zonder harira! De soep bevat allerlei belangrijke stoffen die nodig zijn ...
Lees meerTajine met lamslever
Tajine met lamslever, echt een aanrader! ook voor mensen die niet echt van lever houden ...
Lees meerKiptajine met ui en komijn
Kiptajine met ui en komijn, Olie verhitten in een pan kip met een handvol uien, ...
Lees meer