Recipes from Ingredient: Suiker
Tafelsuiker, kristalsuiker, bietsuiker of rietsuiker, of in huishoudelijke termen suiker, is een voedingsmiddel dat geassocieerd wordt met een van de primaire smaken, namelijk zoetheid. In de chemie wordt een suikermolecuul gezien als een koolhydraat met meerdere hydroxylgroepen welke zich in een ringstructuur bevindt gevormd uit het corresponderende aldehyde of keton. Een monosacharide-eenheid kan ook worden geschreven met de brutoformule n, letterlijk een hydraat van kool.
Vruchten beertjes
Vruchten beertjes, Roer de suiker door de custard. Neem 6 eetlepels van de melk en ...
Lees meerMuffins beestenboel
Muffins beestenboel, Als je geen glazuur hebt, kun je dit ook zelf maken: neem 150 ...
Lees meerVolijke puding
Volijke puding, Roer de suiker door de custard. Neem 6 eetlepels van de melk en ...
Lees meerMehancha met amandelen
Mehancha met amandelen, Je gaat de amandelen en walnoten en sesamzaad malen, helft van sesam ...
Lees meerKoffiebroodjes
Koffiebroodjes, Onder tussen banketbakkersroom klaar maken zie verpakking hoe het moet. amandel aroma en rozijnen ...
Lees meerZachte harsha
Zachte harscha, Marokkaanse recepten. Alles mengen tot een dik vloeibare mengsel
Lees meer